Av Therese Alfredsson skrevs den september 21, 2023

Få dagliga erbjudaden (75% rea) – Zalando Lounge

En av de största butiker för att handla kläder på nätet är Zalando. Många i Sverige känner till – eller har redan handlat i deras nätbutik.

Om du vill köpa billiga kläder på outlet – eller med kraftig rabatt – så bör du kolla in Zalando Lounge. Det är en klubb där du kommer få dagliga erbjudanden med upp till 75% billigare priser.  


> Gå med i Zalando Lounge – och få stora rabatter (75%)

  • Rabatter & rea på kläder, skor & inredning
  • Nya erbjudanden varje dag!
  • Snabbt & smidigt

Det är en form av medlemsklubb som du kan gå med i hos Zalando Lounge. Där kommer du inte bara kunna köpa kläder för ännu billigare priser. I deras utbud finns det mycket andra saker utöver kläder. Det finns även skor, accessoarer och inredning inne på deras sida. Det  finns med andra ord väldigt mycket som du kan få bra erbjudanden på genom att vara medlem hos Zalando Lounge.

För att gå med i deras klubb så behöver du först och främst ta dig vidare till deras hemsida. Väl där så kan du klicka på ”GÅ MED NU”. När du tagit dig vidare så fyller du in dina uppgifter. Du kan även logga in med Google eller Facebook. Superenkelt och går väldigt smidigt!

Vi tycker själva att Zalando är en av de bästa butiker online inom området. De har alltid bra erbjudanden, bra kundsupport och sjysta leveranser!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *