Av Therese Alfredsson skrevs den maj 25, 2023

Gratis fläkt till mobilen – Beställ hem nu!

Svalka dig i sommar med en fläkt i mobilen! Hos Buyersclub kan du beställa hem en mini-fläkt som kopplas in i en iPhone eller Android via Micro USB uttag.

Det finns massor av chanser att beställa hem och få gratis saker till brevlådan hos Buyersclub. I deras gratishörna så lägger de ständigt till pryar och produkter att ta del av.


> Hämta en gratis USB fläkt till mobil

  • Fläkt att koppla in till både iPhone & Android
  • Snabb leverans
  • Massor av prylar för 0 kr hos Buyersclub

Sommaren lär bli väldigt varm – och behovet för fläktar kommer gå upp markant. Det är därför bra att redan säkra upp med en mini-fläkt för USB. Det gör att du alltid kan ha med dig din fläkt- oavsett vart eller när!

För att kunna hämta gratis grejer hos Buyersclub så behöver du endast vara medlem – eller handla i butiken. Det finns en flik i deras meny med alla de saker som du kan hämta gratis. Du kan även läsa mer om Buyersclub Plus & medlem i vår recension om butiken.

Tidigare så har vi tipsat om andra saker som kan vara bra inom mobiltelefoner. Vi har haft en iPhone tävling där alla kan ta chansen att vinna en ny mobil. Det var heller inte speciellt längesen vi hade ett erbjudande om att kunna beställa hem gratis simkort. Det finns många erbjudanden att hålla koll på inför och under sommaren!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *