Av Therese Alfredsson skrevs den juli 7, 2021

Få pengar tillbaka när du shoppar online – Cashback

Om du är medlem inne hos Refunder så kan du njuta av att få pengar tillbaka. Deras system bygger på att du som registrerar dig som medlem kommer få länkar. Länkarna går till populära butiker på nätet som du kan välja mellan. När du sedan handlar i butikerna så kommer det registreras hos Refunder.

När dina inköp registreras så kommer Refunder att belöna dig. Detta gör man genom att ge pengar tillbaka. Det går även välja mellan andra gåvor och presentkort. Detta är ett erbjudande som även kallas för cashback. Det är idag helt gratis att bli medlem och ta del av pengar tillbaka.


> Gå med i Refunder – Få pengar tillbaka på shopping

  • Välj att få tillbaka gåvor, presentkort eller rena kontanter
  • Välj på över 1000+ butiker
  • Smart knep för att spara pengar

Det finns idag flera olika tjänster som kan låta dig få gratis pengar tillbaka när du shoppar. I Sverige så är det Refinder som är en av de största och har allra flest medlemmar. Det märktes av under mitten av 2010-talet som allra mest. Då började flera olika sidor och tjänster börja erbjuda cashback på shopping i nätbutiker.

Att ta del av denna form av cashback-erbjudanden är det fortfarande många i Sverige som inte har gjort. Även om du skulle shoppa ganska lite på nätet under ett år – så kommer Refunder vara tilll hjälp, Du behöver sällan komma upp i ett speciellt belopp för att kunna få pengar tillbaka gratis.

Gå gärna till Refunders hemsida för att läsa mer info och om dina belöningar!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *