Av Therese Alfredsson skrevs den juni 22, 2022

Bli brunare i sommar – Tablett för snabbare bränna (50% rea)

Vill du snabbt bli brun i sommar? Eller vill att din solbränna håller i sig längre? Då bör du kolla in Betakaroten. Det är tabletter som gör dig brunare snabbare. Detta tillskott kan du nu köpa för mycket billigare pris på nätet.

Just nu har Betakaroten en rabatt på 50% av köp av tabletter för en brunare hud snabbare. Passar perfekt inför semester i solen – eller under sommaren i Sverige.


> Bättre solbränna? Köp Betakaroten med 50% rabatt

 • Grymt bra rabatt
 • Bli brun med snabbare & längre solbränna
 • Mycket goda recensioner från kunder


Betakaroten har varit aktiva för att erbjuda sina kunder en snyggare och snabbare solbränna. I Sverige så är det vanligt att folk gärna vill bli bruna snabbt under vår korta sommarperiod. Med hjälp av de tabletter och tillskott som du kan köpa billigt av Betakaroten – så blir resultatet av din färg av solbrännan bättre.

Tips för en brunare hud & bra solbränna:

 • Sola lagom – Ligg helst inte flera timmar under den starkaste solen. Stor risk för att bränna dig – och tappa alla brun färg
 • Använd solkräm – Solkräm är ett måste under sommarens starkaste sol i Sverige. Det skyddar dig från att bränna dig – samt motverkar cancer och andra hudsjukdomar.
 • Använd tabletter & tillskott – Det finns tabletter att köpa som hjälper dig att bli brunare snabbt i solen.
 • Anpassa dig efter din hud – Alla människor har olika tålig hud för solen. Har du känslig hud så bör du ta det försiktigt.
 • Använda sololjor – Det finns oljor på marknaden som gör din hud mer brun i solen.
 • Återfukta huden – Efter du har solat är det viktigt att smörja in dig med krämer som återfuktar huden
 • Drick vatten – Torka in ut dig själv eller din hud genom att dricka rikligt med vatten
 • Håll dig i skuggan – Även i skuggan kan du få bra med brun färg på din hud

Att sola under sommaren är ett av de mer vanliga saker man kan göra. Det finns en lång tradition av solande i Sverige och Skandinavien. Det gäller verkligen att passa på under den korta period som det är möjligt att sola i Norden.

Innan du väljer att köpa tabletter som gör dig brunare snabbare i solen – så bör du kolla upp info. Inne hos Betakaroten så hittar du all information om tillskottet. Där kommer de inte gömma undan innehåll eller effekter. Du kan välja mellan olika kapslar och tabletter. Både orginal och premium. Både valen finns nu ute på rea på nätet hos Betakaroten.

Det kommer även vara fri frakt på de produkter som du beställer hem från Betakaroten. Det är något som ytterligare får du att spara pengar av inköp av kapslar och tabletter för bättre solbränna.

Sola lagom!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *