Vivus

Vivus är en långivare som erbjuder dig att ta snabblån på nätet. Vivus delar ut populära, och enligt oss bäst lån. Det finns flera erbjudanden som du kan använda dig av. Det kan t.ex. kampanjer där du får ta ditt första lån gratis. Vivus är generösa med sina erbjudanden, och ser alltid till att göra sina kunder nöjda.

vivus-långivare

Gratis lån första gången

Detta är en av få långivare som erbjuder gratis lån utan ränta. Det är knappt man tror det är möjligt. Det finns faktiskt chans för dig att låna gratis pengar. Som ny kund hos Vivus kan du låna räntefritt under en kortare period. Sedan behöver du betala tillbaka de pengar du har lånat. Du betalar alltså inte någon ränta. Dessa lån är även avgiftsfria. Med avgiftsfria så innebär det att du inte behöver några extra avgifter. Exempel på sådana kostnader är fakturakostnad, eller service.

Att låna pengar gratis första gången är en form av prova på erbjudande. Du får då en chans att testa att ansöka om ett lån, och få det utbetalt. Det är ett erbjudande som kan liknas med ett varuprov eller en bonus. Du får en gratis chans att testa på produkten innan du på riktigt skulle köpa, eller låna saken i fråga.

Bäst lån

Om du vill jämföra flera olika långivare med Vivus så hjälper vi till. Vi erbjuder en topplista med långivare på nätet. Där kan du läsa mer om vilka vi tipsar dig om. Det är bra att jämföra innan du väljer vart du ska låna pengar första gången någonstans.

Bästa lånet – Topplista med långivare online

Villkor & regler

För att ta ett lån så krävs det ofta att du uppfyller krav som finns. Det kan röra sig om åldersgränser för att kunna låna pengar. Det kan även vara saker som tidigare betalningsanmärkningar, eller att du ska bo i Sverige. Det är bra att läsa om dessa villkor innan du ansöker om snabblån. När du anser att du har bra koll på regler och villkor, så kan du ansöka. Du fyller då i ett formulär med dina personuppgifter. Sedan hur mycket pengar, och under hur lång period du vill låna. Sedan kommer Vivus att granska din ansökan. De meddelar dig sedan om de godkänner ditt snabblån.

Om Vivus

Vivus är en långivare som hjälp massor av svenskar att lösa ekonomiska situationer. Det är en seriös aktörer som ständigt jobbar för nöjda kunder. Det märks verkligen att de lägger stort fokus på sina kunder. De erbjuder en bra tjänst med ett konkurrenskraftigt pris. De erbjuder även kundservice för de som vill ha hjälp med frågor och funderingar. Det är bra att kunna vända sig till personalen om du har den minst oron över ditt lån online.

 

ANNONS: