Vero Moda

Vero Moda är en välkänd butik som hela tiden hjälper kvinnor med snyggt mode. I deras butiker så hittar byxor, klänningar, tjolar och mycket mer. I denna recension så hittar du all info om Vero Moda.

Här hittar du vårt omdöme kring deras utbud och rabatter. Vi ger även information på hur du kan få gratis frakt, returer och leveranstider. Läs gärna vår Vero Moda recension innan du handlar kläder på internet.


> Besök Vero Moda

  • Utbud: Damkläder, accessoarer, väskor
  • Leveranstider: 1-3 dagar
  • Fri frakt & retur: Gratis leverans vid köp över 599 kr
  • Omdöme/betyg: Väldigt bra, 7/10
  • Kontakt & kundtjänst: Mail & Telefon
  • Huvudkontor: Göteborg, Sverige

Rabattkod & rea online

Det finns nästan alltid ett bra erbjudande att använda i butiken. Vero Moda rabatter, rea eller kampanjer hittar du nedanför. Vi tipsar alltid om de bästa rabattkoder eller kuponger som du använder i kassan. Du kan själv besöka sidan för att kolla till om aktuella reor eller rabattkod. 


Få 20% rabattkupong hos Vero Moda

Att en stor butikskedja som Vero Moda ofta kommer med bra rabatter i deras klädbutik är knappast en överraskning. Många butiker inom mode brukar släpa […]

» TILL ERBJUDANETVero Moda är helt klart en etablerad butik i Sverige. Både på nätet – och i fysiska butiker. Det vore märkligt om de inte haft stora outlets för att lufta deras enorma lager av kläder för damer och tjejer. Det är väldigt vanligt bland butiker för kläder & mode online att ha säsongserbjudanden som t.ex. sommarrea eller mellandagsoutlet.

Omdöme i vår Vero Moda recension

Vi på bastgratis.se tycker det finns många fördelar med Vero Moda. Vilket är en bra grund för att få ett bra omdöme i våra recensioner av butiker. Inte minst tycker vi om deras utbud av kläder.

När det kommer till smidighet för deras nätbutik så ser vi tydliga fördelar. Vero Moda är en butik Swish – vilket innebär att kan betala med Swish för dina varor. Det är många som uppskattar när man kan använda smidiga och snabba betalningar i kassan. Du kan även välja att köpa saker på faktura om du tycker det är bättre.

Betyg: 7/10

Frakt & leveranser

När det kommer till Vero Moda leveranser och returer så följer här lite snabb information.

Du kan få fri frakt när du handlar hos Vero Moda. Det krävs att du handlar kläder för 599 kr – eller mer för att få gratis leverans hem till din dörr. Skulle du ha ett mindre order så kommer frakten att kosta mellan 30-100 kr.

Vill du byta kläder – eller lämna tillbaka – så kan du göra det hos fysiska butiker. Det oavsett om du har köpt kläder online. Det finns undantag på varor som du inte kan lämna tillbaka. Det kan vara t.ex. underkläder eller kläder som sålts via outlet på nätet från Vero Moda.

Returer är inte gratis på nätet – om du väljer att skicka tillbaka dina varor via post. Det kommer vara köparen som står för eventuella kostnader av retur.

Leveranstiden för Vero Moda är 1-3 arbetsdagar – vilket bör beskrivas som ganska snabbt!

Det finns mer information om Vero Moda retur & frakt inne på deras hemsida.

Utbud

Vero Moda är känd för att hjälpa kvinnor med kläder – framför allt något äldre damer. Yngre tjejer hittar inte riktigt precis vad de vill ha deras utbud.

Utbudet består av kläder så som byxor, kjolar, klänningar, tröjor, shorts och mycket mer. Det finns verkligen något av alla kategorier av damkläder. Det saknas helt kläder för herrar inne hos Vero Moda.

Priset tycker vi är bra. Det är inte svårt att hitta billiga kläder. Speciellt inte med tanke på deras reor och rabatter som delas ut flitigt.

Det finns även väskor och accessoarer som hänger med i sortimentet. Du kan enkelt spendera timmar på deras hemsida och välja kläder eller andra tillbehör till din outfit.

Det är alltid enklast att själv gå vidare till Vero Moda online butik för att kunna se sortimentet och säsongens kläder.

Butiker & huvudkontor

Den sida vi länkar till från vår recension om Vero Moda är från Torp i Uddevalla. Det är därifrån som dina köp i butiken kommer att tas emot.

I grunden så är Vero Moda ett företag från Danmark som kom till Sverige strax innan 90-talet.

ANNONS: