Dorita

Om du hittar in till Dorita så landar du hos en nätbutik med massor av prylar. Här kan du hitta tusentals produkter. Dessa saker kan köpas billigt med hjälp av rabattkod eller erbjudanden på rea. I denna recension hittar du info om frakt, retur, och omdömen om Dorita.

Utbudet består mycket av maskerradklädsel eller festprylar. Det är helt klart värt ett besök inför att du ska anordna ett party!

> Besök Dorita

  • Utbud: Grejer för festen
  • Leveranstider: 1-3 dagar
  • Fri frakt & retur: Nej, 59 kr
  • Omdöme/betyg: Bra, 7/10
  • Kontakt & Support: Mail & telefon

Rabattkoder & rea

Du kan hitta alla de rabattkoder vi har för Dorita här nedanför. Vi samlar även andra bra kampanjer som du kan använda hos Dorita. Det finns nästan alltid bra tips på rabatter som kan sänka ditt totala pris hos deras party shop.


Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.


Frakt & retur

Det är inte gratis frakt när du handlar hos Dorita. Det är dock en mycket snabb leverans på endast 1-3 dagar. Kostnad för denna frakt kommer att kosta 59 kr. Vilket inte är speciellt farligt för att få dina prylar levererade.

Du kan självklart se till att läsa mer om Dorita frakt och leveranser inne på deras hemsida. Där har de samlat all nödvändig information. Du kan även kontakta kundstjänsten för att få svar på dina frågor.

Omdöme

Vårt omdöme kommer vi ge i ett sammanställt betyg för Dorita. Våra erfarenheter är att det är en rolig prylbutik på nätet som har ett stort utbud. Det är kanske inte alla som hittar något som passar i deras lager. Det är främst för människor som gillar fest och party.

Det verkar inte finnas några problem med deras frakt. Det är många som berömer deras leveranstider på de omdöme som vi hittar hos Trustpilot.

Vårt betyg för Dorita blir 7/10.

ANNONS: