Gratis Tarot – 7 Tips för spådom online

Många letar efter gratis tarot online för att kunna få en spådom om framtiden & kärleken. Finns det sidor med gratis spådom på nätet – där man kan spå sig själv? Absolut.

Vi på bastgratis.se får flera mail angående tarotkort och spådomar online. Många letar efter gratis tips på sidor som erbjuder tarot på nätet. Vi kan här ge våra tips där du kan spå i tarot.

Vad är tarot?

Tarot är en form av spådom som utgörs av en kortlek. Ursprunget sägs vara från Italien och uppfanns under 15-1600-talet. Det vanligaste formen av Tarot har en kortlek 78 kort. Det är populärt att vilja ha en spådom om framtid eller kärlek.
Tarotkortlek med 78 kort.

7 sidor med tarot & spådom gratis

Här samlar vi hemsidor som kan hjälpa dig med att se in framtiden med tarot och där du kan spå dig själv hemma. Alla de sidor vi tipsar om här hjälper dig med spådomar i tarotkort gratis.

Tarotportalen

Ta del utav dagens horoskop direkt från Tarotportalen.com. Här får du dagligen ett uppdaterat horoskop för att vägleda dig rätt under din dag.

Besök: Tarotportalen.com/dagens-horoskop

Hemmets Journal

Flera tidningar och magasin har ofta en en sektion med spådomar eller tarot. Det handlar främst om spådomar som tas från horoskopen. Hemmets Journal är en av de tidningar som lanserat en gratis tarot spådom på nätet. Där kan du välja ett kort onlne – för att sedan få fram svar på din framtid.

Besök: Hemmets Journal tarot

Spådom24

En av de ledande sidorna för spådom via telefon. De har flera mycket uppskattade experter som hjälper dig med tarot och spådomar. Oftast är det betydligt bättre, träffsäkrare och mer personligt än att göra det på nätet.

Du kan ringa direkt via: 0939-1155555
(Ord. pris 29.90 kr/min) – Möjlighet för gratis minuter för nya kunder

Twice

Hos Twice så kan du spå dig själv gratis med hjälp av tarotkort. Du kan där välja om du vill ha spådom i ett kort, eller tre kort. Du kan välja att ställa frågor om din framtid, kärlek eller fråga ja/nej. Detta är en sida som är populär för människor inom astrologi, horoskop, chakran och feng shui.

Besök: Twice.com

Anna-Lena.se

En populär hemsida för spådomar och tarot. Denna sida har varje månad massor av besökare som läser på om tarot, astrologi, spådomar, och horoskop. Här kan man spå sin framtid i tarot inom områden som kärlek, pengar, arbete eller egen fråga. Det finns massor av bra & värdefull information på hemsidan. Det går dessutom att boka tider för att spå sig.

Besök: Anna-lena.se/spa-dig-sjalv/

Spådom.se

Här kan du få en mer överblickande spådom inom tarot online. Du kan välja att dra tre kort ur den slumpmässiga kortleken. Dessa tre kort kommer var för sig att representera din framtid, nutid, och det förgångna. Det är ingen stor och fördjupande spådom, utan mest pekar med övergripande ord.

Besök: Spådom.se

Spaikort.se

Detta är en simpel variant av en spådom på nätet. Du ställer helt enkelt en fråga du vill ha svar på. Sedan kommer det dras kort som ska ge dig ledtrådar i vad som ditt liv väntar på här näst. Det finns massor av information som du kan ta del av på deras hemsida.

Besök: Spaikort.se/tarot-spadom/

Spå sig själv – fungerar det?

Om det fungerar att spå sig själv på nätet låter vi vara osagt. Vi kan själva inte garantera ett rättvist resultat. Det allra bästa är att ta spådomar med en nypa salt. Det kan stämma – men vore dumt att lita blint på det.

Vi på redaktionen på bästgratis.se tycker om att läsa gratis horoskop online. Ibland stämmer det, och ibland stämmer det inte. Låt det få vara så. Spådomar, tarot och horoskop är något som intresserar oss. Det är däremot inget som vi lever efter.

Det verkar även vara en form av vattendelare angående åsikter. Många tycker att det stämmer bra och har fått en bra vägledning ifrån att spå sig själva. Om det leder till goda saker ser vi inte alls några problem att vara intresserad och fördjupande i dessa frågor.

Vi tycker att det är ett bra tips på saker att göra att läsa horoskop eller tarotkort. Om du inte har något bättre för dig så kan det vara intressant att dyka ner i!

ANNONS: