Av Therese Alfredsson skrevs den november 15, 2020

Köp second hand saker på nätet – Fri frakt hos Ebay

Ebay är världens största butik eller loppis för dig som vill köpa eller sälja begnagnade saker. Sidan besöks dagligen av miljontals människor som vill fynda billigt på secondhand. Just nu erbjuds många av dessa kunder att få fri frakt av sina nya köp. Bra, va?

Genom att besöka denna loppis online med begandade varor (second hand). Så kan du spara mycket pengar. Dessutom kan du hitta helt unika produkter att kunna få hem med gratis levereans. Har du dessutom något som ligger hemma som är till salu? Då kan du även lägga upp en annons för att sälja din grej för den internationella markanden.

> Handla begangnat hos världens största loppis – Ebay

  • Kläder, klockor, väskor, hudvård, hörlurar, elektronik & skor för under 10$
  • Fri frakt av dina varor
  • Köp & sälj produkter

Att själv lägga upp produkter som man kan sälja är något som man normalt gör på Blocket. Den stora skillnaden är att du hos Ebay har hela världens som potientiella kunder. Dessutom så erbjuder man fri frakt av köp och försäljningar. Inte bara Sverige. Det ökar chansen att du får kan snabbt sälja din begangnade sak till ett pris du är nöjda med.

Hos Ebay är det ganska vanligt att köpa från Kina. Detta är många företag som har tagit plats inne hos Ebays plattform för att hitta nya kunder. Där kan man hitta väldigt billiga saker online inom de allra flesta kategorier som kläder, smink,

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *