Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 29, 2020

Få gratis prover av hudvård på köpet – ToppHälsa

Just nu kan du beställa hem gratis varuprover inom hudvård när du beställer en prenumenration på Topphälsa. Då kommer du att kunna få 5 nummer av tidiningen, samt hudvårdsprodukter som hänger med på köpet.

Detta är ett erbjudande som ger dig både bra läsning och gratis varuprover inom hudvård. Det ska förhoppningsvis även se till att du får en bra hy under tiden som du läser dina tidningar.

Kostnaden för de 5 nummer av tidningen Topphälsa kommer att kosta dig 199 kr. Det är verkligen prisvärt med tanke på att du får hem en goodiebag med hudvård. Dessa produkter kommer från BodyShop som är en populär butik för hudvård, hygien och smink & makeup på nätet.

> Få varuprover inom hudvård på köpet – ToppHälsa

  • Få 5 nummer + hudvårdsprodukter
  • Tidning om träning, kost & hälsa
  • Erbjuder saker på köpet

Att både få hem saker gratis online och att få bra tips inom träning och hälsa ser vi som ett kanonerbjudande. Det finns dessvärre ingen information om hur länge denna kampanj kommer att pågå. Det är dock inte ovanligt alls att tidningar erbjuder saker på köpet när man signar upp sig på en ny premuneration.

ANNONS:

En reaktion på ”Få gratis prover av hudvård på köpet – ToppHälsa

  1. Brukar vara finsmakare. Å jag tänkte som så att prover gratis till mig. Skulle göra så att försäljningen ökar mer.. Så tusen tack på förhand.. helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *