Av Therese Alfredsson skrevs den november 9, 2020

Tävling om presentkort hos Kids-World – vinn 1000 kr

Att köpa barnkläder & leksaker till barn inne hos Kids-World kan löna sig. Att vara medlem hos hemsidan kan också löna sig. Där lottas det nämligen ut presentkort. När du anmäler dig till deras nyhetsbrev så är du med i en utlottning. En vinnare kommer att få 1000 kronor (Danska kronor) att handla för.

Du kommer självklart inte behöva betala något för att vara med. Detta är en Du kan tävla gratis & vinna presentkort med pengar genom bara anmäla dig till nyhetsbrevet.

För din eventuella vinst av presentkortet hos Kids-World så kan du köpa billiga barnkläder som både är snygga och funktionella. Det finns även ett stort utbud av leksaker för barn på rea. Därför går det att fynda ganska många produkter för 1000 kr.

> Tävla & vinn presentkort för 1000 kr

  • Butik för barnkläder, barnleksaker & gravida med rea
  • Enkel anmälan till nyhetsbrev
  • Anmälan = chans att vinna 1000 kr i presentkort

Att vara med i denna tävling är inte alls svårt. Det gäller bara att man fyller i sin emailadress för att sedan kunna ta emot vinsten i sin inbox. De har inte bara en enda dragning av vinnare av deras medlemmar och kunder. Varje månad så kommer nya vinnare att koras till generösa priser.

Om du inte skulle vinna så kan du trösta dig med att det finns bra produkter till billiga priser. Inne hos Kids-World har man ständigt någon form av rea eller rabatt som man kan använda sig av. Det sparar man bra med pengar på.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *