Delta i tävling & vinn en iPad 2

Just nu kan du vinna en iPad. Det enda du behöver göra är att svara rätt på en fråga. Svarar du rätt så kommer du att belönas med en lott i deras lottdragning. Vinsten blir en iPad 2.

vinn-en-ipad-iphone
Tävla!

Frågan du behöver besvara är följande:

Vem av dessa personer ligger bakom iPad?

  • Bill Gates
  • Steve Jobs

  • Vinn både iPhone & iPads
  • Helt gratis att delta
  • Välj färg på din iPhone eller iPad själv

Vinn mobiltelefoner & surfplattor

Det är många i Sverige som har förstått att det går att vinna mobiler och surfplattor på nätet. Det finns massvis av tävlingar ute på internet, och lika många pris. Vi rekommenderar dig som önskar dig att vinna iPhone eller iPad att delta i gratis tävlningar online. Med tanke på att de är gratis, så har du ingenting att förlora!

Tävlingar på nätet

Vi försöker samla alla de tävlingar på nätet som vi tycker är intressanta. Bland alla dessa tävlingar så kan du vinna massor av fina priser. Några av de priser som du kan vanligtvis tävla om är resor, mobiltelefoner, presentkort, bilar eller lyxprodukter.

Billiga mobiltelefoner

Skulle du inte ha turen med dig, och hellre fyndar en billig mobil. Då finns det naturligtvis massor av bra mobiltelfoner & mobilbutiker på nätet som du kan välja mellan. Där kan du köpa mobiltelefoner eller surfplattor som är till ett mycket bra pris. Det är viktigt att notera det faktum att det alltid blir billigare om du använder en rabattkod, eller letar upp en mobilbutik som har rea på sina mobiltelefoner.

8 reaktioner på ”Delta i tävling & vinn en iPad 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *