Fri frakt & outlet på kläder – River Island

En av de butiker som är populära att köpa billiga kläder på är River Island. Speciellt billigt kan du köpa hem dina kläder om du handlar i samband med en rea.

En rea innebär att klädbutiken i fråga kommer att erbjuda stora delar av sitt sortiment till nedsatt pris. En rea på mode kan även kallas för outlet, men betyder egentligen samma sak,

Handlar du för över 700 kr så kommer du även att få fri frakt på kläderna du köper.

river-island-rea-fri-fraktKöp kläder på rea & med fri frakt – River Island


  • Välkänd klädbutik i hela världen
  • Gratis frakt på köp över 700 kr
  • Outlet med 60%

Utbudet som finns bland deras outlet kommer att vara möjlig att använda för både damer och herrar, Det finns även en del kläder för barn som du kan fynda med hjälp av denna rea. Passa på nu, och klicka dig vidare till nätbutiken direkt.

Utbud hos klädbutiken

Inne hos River Island så kommer du att kunna köpa billiga märkeskläder till dam & herr. Deras utbud har mycket fräscha, och moderna kläder som oftast lockar en yngre publik.

Butiken är nu mer ett välkänt märke runt om i hela världen. Kunder från hela Europa strömmar varje dag till deras klädbutik online för att beställa hem det snyggaste inom det senaste modet.

Det kommer även finns massor av fina barnkläder billigt att köpa inne hos River Island. Du kan då välja mellan “girls”, eller “boys” för att snabbt få fram vilka kläder för barn du kan välja bland.

Rea & fri frakt

Extra bra är det att handla kläder just nu. Det är alltid bra att köpa mode hem till dig när det finns reor att använda sig av.

Rean som just nu finns ger dig 60% billigare priser på massor av olika kläder till hela familjen.

Samlar du även alla dina köp på ett kvitto, och når upp till summan 700 kr så kommer River Island att ge dig gratis frakt på kläderna du köper hem.

Då kan du istället spara pengar, än för att lägga extra kostnad för att få hem produkter och varor som du köpt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *