Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 14, 2020

Få hem självtest – Rabatt & fri frakt hos Quicktest

I tider med corona eller covid-19 så har intresset för gratis tester aldrig varit högre. En sida som erbjuder massor av olika självtester för olika sjukdomar är QuickTest. Denna nätbutik har specialiserat sig på självtester.

På deras hemsida så erbjuder man nu kunder att beställa hem självtester med en rabatt. Detta är självtester inom vitaminbrist, blodsocker, HPV, allegier m.m. Alla nya kunder kommer få 5% i rabatt på hela sitt köp. Det ingår även fri frakt av varorna när du handlar för över 395 kr. Det kommer även vara fri retur av dina varor om du ångrar dig, eller fått fel produkter hemskickade.

> Beställ hem självtester online – QuickTest

  • Sveriges mest sålda hemmatester
  • Självtester för massor av typer av symptom
  • Rabatt – 5%

Det finns dessvärre inga gratis hemmatester för corona (covid-19). Det finns däremot hemmatester för vitaminbrist, blodsocker, urinvägsinfektion. Det finns även drogtester som man kan beställa hem. Samla en större beställning för att få dina varor och produkter gratis levererade hem till brevlådan.

Det kan alltid vara bra att beställa självtester mot allergier, blodgruper eller annat som man går runt och funderar på.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *