Av Therese Alfredsson skrevs den september 15, 2016

PS4 för 2790 kr + gratis frakt

CDON bjuder alla sina kunder på ett grymt erbjudande när premiären av PS4 går av stapeln. För endast 2790 kr kan du köpa hem ditt PS4. Det ingår även fri frakt när du handlar för 800 kronor hos CDON. Det du behöver göra för att hämta detta erbjudande är att skynda dig en smula. Erbjudandet är tidsbegräsat och först i kvarn-principen gäller.

cdon-playstation4-pro-rabatt-gratis

Kampanj hos CDON

Denna kampanj går ut på att du får hämta en rabattkod hos CDON.  Du hämtar den igenom att klicka dig vidare från deras erbjudande på startsidan. Du får då en kod som du använder i kassan. När du bekräftar din kod så kommer priset landa på 2790 kronor + gratis frakt.

Hos CDON så finns det alltid kampanjer som är aktuella att använda sig av. Dessa kampanjer kan hjälpa dig att handla billiga elektronik från hela deras utbud. Därför kan du kika igenom ett stort utbud av annan elekronik med billiga priser & rabatter. Även reor är något som ofta finns att hämta hos CDON.

Det lär dyka upp många kampanjer på CDON och liknande sajter. Det kommer troligen finnas erbjudanden där du har chans att vinna ett gratis PS4. Vi kommer att uppdatera dig med flera gratis erbjudanden på PS4 du kan ha nytta av.

PS4 premiär

Hos CDON hade PlayStation 4 premiär den 15/9. Snart kommer en uppdragering till PS4. Denna uppgradering kallas för PS4 Pro. Denna spelkonsol kommer att lanseras hos CDON senare i höst. Vi ser framemot de rabatter på PS4 & PS4 Pro som kommer finnas så småningom. Häng med och hitta det bästa, och billigaste erbjudanet.

 

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *