Få 500 kr att köpa märkeskläder för

Till jul & nyår är det många som handlar kläder på nätet. Vad passar då bättre än att handla julklappar & få en värdekod på 500 kronor? Inne hos StylePit så ger de dig dig denna rabattkod/värdekod efter du valt, och handlat märkeskläder på hos StylePits klädbutik online. För att få mer infomation om erbjudandet kan du klicka vidare till StylePit, eller läsa vidare i vår text.

stylepit-rabatt-jul-kampanj-värdekod-500-kr
Till StylePit!

Få 500 kr i värdekod av StylePit


  • Märkeskläder från det senaste inom modet
  • Få 500 kronor när du handlar julklappar för 3000 kr
  • Fri frakt av dina kläder vid köp över 499 kr

Erbjudande på snygga kläder

StylePit är en relativt ny klädbutik som satsar hårt. De har valt att erbjuda ett stort, och spännande sortiment av snygga märkeskläder. Många har redan hittat in till StylePit & shoppat billiga märkeskläder.

I flera fall kan du få redan billiga märkeskläder, ännu billigare. StylePit är en klädbutik på nätet som älskar att dela med sig av erbjudanden. Där kan du ofta hitta rabatt på kläder online. Tidigare så har StylePit använt sig av rabattkoder, värdekod, eller rea på deras märkeskläder.

Få 500 kronor

För att ta del av detta erbjudande så behöver du handla. StylePit rekommenderar dig nämligen att köpa alla dina julklappar till dina vänner, eller bara till dig själv. Samlar du flera köp så kan du komma upp i summan 3000 kronor. Skulle du göra detta så kommer du att få 500 kr i rabatt på dina kläder. Du får dina 500 kronor att handla för i början av januari 2017.
OBS: Erbjudandet slutar att gälla den 16 december 2016. Se till att du har handlat kläder till julafton innan dess.

Få fri frakt på köpet

Självklart så erbjuder en såpass generös klädbutik på nätet även fri frakt till sina kunder. Ser du till att handla för över 499 kronor, så bjuder StylePit dig på din frakt. Perfekt erbjudande att ta vara på när du hämtar erbjudandet med 500 kronor som värdekod.

Du kan även skicka tillbaka varor gratis med fri retur. Det är ett bra sätt för dig att kunna vara säker på att du inte betalar för kläder som inte passar, eller ser annorlunda ut i verkligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *