Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 29, 2020

Trådlösa hörlurar gratis på köpet av Släkthistoria

Det har sällan varit så billigt att få hem ett par trådlösa hörlurar med bluetooth från Nordic som nu. Det finns nämligen ett erbjudande som låter dig köpa tidningen – Släkthistoria. För att sedan få gratis hörlurar på köpet.

Släkthistoria är en tidning som tar fram det mest spännande inom släktforskning och svensk historia. Det är en intressant tidning som många borde beställa hem som en testprodukt eller varuprov. Det kan ju faktiskt vara så att man är främst intresserad av att få gratis hörlurar från Nordic.

Detta är ett erbjudande som kommer att hålla på ett tag in under november och decemer 2020. Du kommer endast behöva betala 149 kr för att få hem alla saker till din dörr. Det kommer vara gratis frakt & leverans av både dina tidningar och hörlurar. Ett normalt värde på denna beställning räknar man ut på över 900 kr. Man säger sig kunna spara 679 kr på att använda detta erbjudande för att få gratis grejer online. Vilket gör att det kvalificerar sig in på vår hemsida med denna typ av kampanjer.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *