Av Therese Alfredsson skrevs den november 22, 2020

Hitta släktingar – Testa gratis släktforskning

En sida som du kan använda för att hitta släktingar på nätet är MyHeritage. Det kommer du att kunna släktforska gratis under 14 dagar. Det är en test-period där du kan läsa mer om att beställa DNA-test eller hitta släktträd.

Många vill gärna testa på att hitta släktingar med hjälp av DNA-test. Du kan även läsa mer om vilka eventuella släktingar som har registrerat sig. Det är många som rekommenderar denna tjänst för att forska kring din svenska släkt eller släkt i USA.


> Hitta din släkt – Testa släktforskning utan kostnad

  • Släktforskning med DNA-test & släktträd
  • Gratis provperiod i 14 dagar
  • Över hela världen


Detta är en form av gratis prov & test av en tjänst som hjälper dig att hitta släktingar online. Det kan vara nog för att du ska kunna bestämma dig om du vill fortsätta ditt premium eller abonnemang.

Vi brukar tips om när nätbutiker eller hemsidor erbjuder dig något som är utan kostnad och som du kan prova på. Många känner sig mer trygga med att testa på något. Detta oavsett om det handlar om gratis saker eller tjänster som hjälper dig forska om släkten.

Vi har själva inte testat på någon av dessa tjänster som erbjuder släktforskning med DNA. Det verkar som att många har lyckats att hitta släkting på internet. Det kan också hjälpa till med att svara på frågor som du har haft i hela ditt liv.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *