Av Therese Alfredsson skrevs den november 16, 2020

Fynda under Black Friday – MiniInTheBox

Ännu en webshop har lanserat sina erbjudanden under Black Friday. Deras rea kommer inte bara vara under någon enstaka dag. Man lanserar Black Weeks som innebär att det kommer vara riktigt bra och låga priser från den 12-25 november, 2020.

Flera butiker har tjuvstartat för att hålla nere Näst på tur är MiniInTheBox som är en webshop med billig import från Kina. De är kända för att hela tiden kunna erbjuda superlåga priser. Detta för att man importerar från Kina till Europa. Nu när man dessutom kommer ha en black friday rea så säger det sig självt att det går att fynda billiga saker & grejer på nätet. Kolla gärna in deras sortiment!

> Importera billigt under Black Friday rean

  • Superstort utbud av allt möjligt.
  • Stora utförsäljningar upp till 70-80%
  • Redan väldigt billiga priser

Att handla från en internationell butik kan känns mindre tryggt än att kunna betala i svenska kronor. Den lilla osäkerheten behöver du knappast att ha. Det enda som kommer hända är att du sparar pengar på dina nya inköp. Hos MiniInTheBox så betalar man oftast i dollar eller euros.

Nästa alla nätbutiker som finns har enkla betalningslösningar. Detgma är en viktig faktor för en butik som är såpass stor som MiniIntheBox faktiskt är. Därför kan du skicka in bland betalningsalternativen för att hitta en metod som passar dig.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *