Av Therese Alfredsson skrevs den november 13, 2020

Få pengar tillbaka när du shoppar online – Cashback

Att använda sig av cashback shopping när du handlar saker på nätet är smart. En cashback bonus innebär att du får tillbaka pengar på dina köp online. Inne hos Cashbackshopping så kommer man kunna handla i över 650 butiker & få pengar gratis tillbaka. Vi förklarar vidare hur det fungerar.

  • Bli medlem
  • Handla i en av deras 650 olika nätbutiker
  • Få en viss procent tillbaka på dina inköp
  • Ta ut pengar från Cashback Shopping till ditt bankkonto

Genom att bli medlem hos CashbackShopping.se så kan du både spara och tjäna pengar. När du köper billiga produkter & saker på nätet så blir de ännu billigare med hjälp av denna hemsidan.

Att vara medlem är naturligtvis helt gratis. Som ny medlem kommer du även att få 50 kr helt gratis i deras välkomstbonus. Detta är ett prova på erbjudande eller varuprov som gör att du får testa tjänsten med en belöning.

> Bli medlem gratis & få pengar tillbaka på shopping online

  • Få pengar tillbaka när du köper produkter från över 650 butiker
  • Ta emot 50 kr som välkomstgåva
  • Enkelt & smart!

Det kan även hjälpa dig att hitta till erbjudanden och kampanjer som du normalt vis inte hade använt. Det är därför en kombinerade rabattsida med en sida med cashback. Ett helt klart bra alternativ när du vill tjäna pengar på din inköp. Det gör faktiskt alla saker från de butiker du kan välja från ännu billigare.

Vi hittar inga möjligheter att kunna växla in sina bonusar till saker & grejer gratis eller andra gåvor. Det kan finnas chans att få presentkort på vissa butiker, men främst är det utbetalningar med pengar som gäller.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *