Av Therese Alfredsson skrevs den november 18, 2020

Gratis barnfilm & barnprogram – Testa SF Kids fritt

Vill du ge dina barn ett större utbud av filmer och barnprogram? Då kan du gratis testa på SF Kids. Där kan man hitta massor av barnfilmer som kan se gratis under 14 dagar. Sedan kan du välja att avsluta din prenumeration av abonnemanget. Eller fortsätta anväda tjänsten.

Detta är en form av test & varuprov gratis online av deras streamingtjänst. De på SF Kids är såpass säkra att du kommer vara nöjda med utbudet av barnprogram och barnfilm. Därför låter de dig testa produkten innan du bestämmer dig. Här kan du se populära barnprogram som Babblarna, Byggare Bob eller De Tre Vännerna och Jerry.

Det går även att streama populära barnfilmer från Astrid Lindgren. Pippi Långstrump, Kalle Blomkvist och Karlsson på Taket är bara några få exempel på filmer för barn som erbjuds.


> Testa streama barnfilmer gratis – SF Kids

  • Prova på tjänsten fritt i två veckor – Därefter 69 kr i månaden
  • Stort utbud av populära program & filmer för barn
  • Smidigt & enkelt

Erbjudandet ser ut att vara aktivt under hela hösten och vintern tills vidare. Det finns ingen info om hur länge deras kampanj med testperiod kommer att vara tillgänglig.

Att streama gratis filmer och program för på nätet är perfekt för föräldrar. Det kan både vara i utbildande syften, men även för att sysselsätta ditt barn när du behöver göra andra saker.

Likt som när du hämtar gratis produkt på nätet så kommer du först får prova på. Sedan kan du i lugn och ro bestämma dig om du vill betala för mer produkter. Eller i detta fall förlänga ditt SF Kids abonnemang. Det är inte ovanligt att man även kan testa gratis mobil abonnemang på samma vis som man gör med SF KIds.

Du kan direkt börja aktivera det konto som du skapar genom att klicka dig vidare till streamingstjänst SF Kids. Där kan du även läsa mer om alla de barnprogram och barnfilmer som du kan se.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *