Av Therese Alfredsson skrevs den november 27, 2020

Välj din gratis gåva – Skönhet hos CocoPanda

Du kommer kunna välja en gåva hos Cocopanda som hänger med gratis på köpet. Bland alla dina gratis gåvor kommer du kunna välja mellan makeup, hudvårdsprodukter eller goodiebags med skönhet.

Det kommer ständigt fyllas på med nya gåvor. Alla gratis produkter som de erbjuder kan du hitta under fliken ”gratis” i CocoPandas huvudmeny. Där får du välja mellan olika produkter eller paket som skickas hem till dig. Det står tydligen om vad som krävs för att aktivera erbjudandet. Det kan handla om att köpa smink och skönhetsprodukter för ett visst värde.


> Välj gåva att få hos CocoPanda – Värde upp till 599 kr

  • Få gåva på köpet av andra produkter
  • Stort utbud & kända märken
  • Julkalender under hela december

Bland dina gåvor kan du få värdefulla boxar & goodiebags med smink & skönhet. Värdet för dina på-köpet-grejer kommer att kunna uppgå till 599 kr. Det innebär att man kan spara mycket pengar om man väljer att uppfylla kraven för de allra bästa gåvorna.

Det är vanligt att makeup butiker på nätet erbjuder denna typ av kampanjer. Det säljer perfekta saker för att kunna erbjuda gratis prover för att marknadsför nya märken eller skönhetsprodukter. Det är sådana erbjudanden som kan locka nya kunder som får upp ögonen för ny kosmetika.

Det kommer vara frii frakt på alla dina köp från CocoPanda. Vilket är ytterligare en stor fördel med att välja just denna butik. De har flera olika leveransalternativ som du kan läsa mer om på deras hemsida.

ANNONS:

En reaktion på ”Välj din gratis gåva – Skönhet hos CocoPanda

  1. Hej jag vill lära mer om smink och sminka mig bättre och stiligt… Och jag älskar sminka mig men proffsigt mvh Grace

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *