Gratis samtal & fria SMS hos Hallon.se

Hallon är en ny, men snabbt populärt mobilabonnemang för alla svenskar. Hallon hjälper dig att spara massor av pengar på deras abonnemang. Vad sägs om att kunna få gratis samtal, gratis sms och 2GB surf för endast 75 kronor i månaden. De första 3 månaderna som du använder ditt nya mobilabonnemang en rabatt på halva priset. Därefter betalar du endast 149 kronor för samma tjänst.

hallon-mobil-abonnemang-billigt-gratis
Till Hallon

Hitta ett billigare abonnemang med Hallon!


  • Gratis SMS, samtal och surf för endast 75 kronor
  • Alltid fast pris på ditt mobilabonnemang
  • Ingen bindningstid på ditt avtal

Mobilabonnemang online

Det har blivit allt vanligare att människor tecknar abonnemang, och köper mobiltelefoner på nätet. Genom att köpa mobilabonnemang eller mobiltelfoner online så sparar du pengar. Det finns även större risk att du kan använda dig av en rabatt. Hos Hallon så behöver du ingen rabatt med dig. De har nämligen valt att erbjuda rabatter till alla som vill ha ett billigt mobilabonnemang. Därför har de halverat priset de första tre månaderna. Detta erbjudande kan ses som en testprodukt, eller varuprov. Du får helt enkelt testa abonnemanget för en lägre summa. Sedan kan du välja om du vill fortsätta för ordinarie pris, eller byta mobiloperatör.

Mobiloperatörer & bäst abonnemang

För att guida dig på rätt spår i djungeln av mobilbutiker online. Så har vi låtit oss göra en topplista med bäst mobilabonnemang och mobilbutiker. Där listar vi både abonnemang och butiker med mobiltelefoner som du kan ha nytta av. I våra tester har vi rangordnat butiker och abonnemang vi tycker är bäst. Du kan då enkelt och snabbt hitta till bra butiker för att handla mobiltelefon hos, eller teckna ett abonnemang hos.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *