Av Therese Alfredsson skrevs den september 8, 2016

Fri frakt på alla soffor – SoffaDirekt

SoffaDirekt hjälper dig att beställa hem en soffa enkelt från nätet. De erbjuder alltid fri frakt & retur på sina möbler. Vilket underlättar för din plånbok när du väl tar emot din nya möbel. Förutom fri frakt så erbjuder SoffaDirekt även en stor outlet just nu. Där finns många möbler till billiga priser! Spara t.ex. upp till 60% av ordinarie pris på soffor och sängar.

soffadirekt
Till möbelbutiken!

Gratis frakt av möbler

Det är ganska populärt att möbelbutiker på nätet erbjuder fri frakt. En frakt med större möbler som soffor, sängar eller bord kräver en speciell leverans. Därför underlättar det alltid om din möbelbutik online står för de kostnader och krångel som har med frakten att göra.

SoffaDirekt ger oss kunder en stor outlet/rea som vi kan ta del av. Denna rea ger dig bra möjligheter att fynda billiga möbler & få gratis saker vid dina köp. Därför gäller det att passa på att handla inredning till köket, vardagsrummet eller andra platser där en möbel behövs.

SoffaDirekt

SoffaDirekt är en fräsch möbelbutik på nätet som främst erbjuder soffor & sängar. Vi tycker att de har bra villkor med bl.a. öppet köp i 30 dagar, samt fri frakt & retur på alla ordrar. De hjälper dig även vid frågor och problem med deras kundservice. Där kan du ställa ytterligare frågor kring gratis leveranser, rådgivning och betalningsalternativ. Vi tror, och hoppas du kommer tycka om SoffaDirekt om du är ute efter bra möbler som inredning till ditt hem.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *