Billigt & äkta löshår – Rea & fri frakt

En av flera sidor som säljer billigt löshår på nätet är Chloes butik. Där erbjuder de alla kunder i Sverige att köpa äkta löshår.

Det finns många olika variationer av löshår, eller extensions du har att välja mellan. Inne hos Chloes så har de produkter du kan fästa med antingen clip eller tejp. Just nu kan du beställa hem hårförlängningar & få gratis frakt av ditt löshår online.

chloes-löshår-billigt-fri-fraktHandla löshår med fri frakt hos Chloes 


  • Gjort med äkta hår
  • Stort utbud av extensions
  • Billigt i jämförelse med andra butiker

Som extra grädde på moset så kan du få ta del av reor och rabatter på löshår. På deras sida kan du nämligen ansöka om att bli förmånskund. Då kan du få erbjudanden som gör billiga hårförlängningar och löshår ännu billigare.

Att välja löshår/hårförlängning

När du ska välja vilken typ av löshår som du är mest intresserad av att köpa, så kan det vara en smula svårt. Om det är första gången du kan köpa hårförlängningar så behöver du ställa dig lite frågor,

Vilken färg vill du ha på ditt löshår? Vill du kunna fästa det med tejp, klämma eller clip?

Inne hos Chloes butik så kan du välja att handla det hår du vill. De kommer även kunna hjälpa dig att få mer information om vad du bör tänka på.

I deras butik kan du även handla andra produkter inom hårvård. Vad sägs om att kombinera ditt köp med grejer som gör ditt hår mer välmående.

Fri frakt på köp över 990 kr

Att beställa löshår online är något som du investerar i. Med tanke på att flera hårförlängningar är gjorda med äkta hår, Därför kostar dessa produkter upp mot tusenlappen. Däremot tycker Chloes att du inte behöver betala något frakt om du handlar över 990 kronor. Således kommer de att erbjuda fri frakt.

Det är fullt möjligt att läsa häftiga bloggar inne hos Chloes. Där kan du läsa mer om allt som rör billigt smink, hår och parfymer. Läsvärt för de som är intresserade.

En reaktion på ”Billigt & äkta löshår – Rea & fri frakt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *