Av Therese Alfredsson skrevs den november 14, 2020

Vinn en iPhone 11 gratis – Tävling online

Här tipsar vi om en tävling där du kan vinna en iPhone 11 online. Det är helt gratis att tävla i utlottningen. Det enda som krävs av dig är att svara på enstaka frågor kring Apple-produkter så som iPhone, iPad eller MacBooks.

Flera av våra läsare har efterfrågat kampanjer där man deltar i gratis tävlingar & vinna på nätet där en iPhone eller MacBook är vinsten. Vi har nu äntligen hittat en bra tävling där man kan vinna en gratis mobil. Regler för att delta i denna lottning kommer att finnas längre ner & på sidan som arrangerar tävlingen.

> Delta i tävling om iPhone 11 – helt gratis

  • Svara på enstaka frågor om produkter från Apple
  • Enkel registrering
  • Tävla fram tills 1 januari 2021

Din väg i tävligen kan se annorlunda ut. Detta är beroende på vilket slumpmässigt steg du tar dig in i utlottningen. Du klickar på länken ovanför för att komma vidare till tävlingssidan. Därefter slussas du vidare till en uppgift/lottning. Det är oftast en undersökning med enstaka frågor kring Apple. Det kan även vara lottohjul. Där kan du testa chansen direkt och vinna en iPhone i tävlingen. Det kan även vara en annan gratis produkt som du vinner.

Undersökningar finns också som delar ut pengar gratis efter att man slutfört dem. Du kan läsa mer om vilka undersökningar som vi tipsar om här på vår sida. Detta om du hellre vill tjäna pengar än att tävla om en iPhone 11.

ANNONS:

3 reaktioner på ”Vinn en iPhone 11 gratis – Tävling online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *