Av Therese Alfredsson skrevs den november 28, 2020

Värva vän & få 70 kr – Solbrillor & glasögon på rea

Om du känner någon som behöver nya & billiga glasögon? Tipsa om Smart Buy Glasses för personen och tjäna ihop 70 kr. Detta är ett ganska unikt erbjudande som låter dig spara pengar på glasögon och solbrillor. Detta endast genom att tipsa dina vänner om en bra glasögonbutik.

Du kommer dessutom kunna köpa billiga solbrillor på nätet med hjälp av deras rea. Där kommer man att ha erbjudanden med bästa pris upp till 50% avdraget. Ett helt klart perfekt läge att köpa glasögon. Om både du och din partner, förälder, kompis behöver nya par. Då kan ni tillsammans gå ihop för att få billigare priser.


> Värva vän & få 70 kr + 50% i rea – SmartBuyGlases

  • Tjäna pengar genom att värva pengar
  • Handla på rea
  • Alltid fri frakt på alla glasögon & solbrillor

Att kunna få & tjäna pengar gratis med hjälp av värvningsprogram är inget nytt. Det är olika populärt för olika branscher. Det är inte speciellt vanligt bland prylbutiker. Däremot kan det vara vanligt för bettingsidor. När det kommer till glasögon så är vi positivt överraskade över deras erbjudande.

Det bästa med SmartBuyGlasses är att det är en webshop med fri frakt för dina varor. Du behöver inte tänka på att det finns någon avgiftt som du behöver betala.

Detta erbjudande kommer att gälla så länge du hittar deras värvnings-kampanj i huvudmenyn. De har nästan alltid något som säljs billigt på rea. Ibland upp till 50-60%.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *