Av Therese Alfredsson skrevs den november 5, 2020

Trosor & BH från Hunkemöller: 3 för 2 + Studentrabatt

Behöver du fylla på din garderob med trosor eller BH:ar? Då borde du kolla in vilka kamanjer som finns hos Hunkemöller. Detta är en mycket omtyckt designer när det kommer till underkläder för damer och tjejer.

På deras hemsida så florerar det nästan alltid bra erbjudanden. Det kan vara de kampanjer som handlar om att få en vara på köpet. Till exempel att man kan få 3 par trosor hemskickade för priset av endast 2 par. Det är absolut mest underkläder hos denna klädbutik på nätet. Det finns även med sånt som strumpor, bikinis, eller strumpbyxor.

Du hittar till alla deras erbjudanden genom att gå till – www.hunkemoller.se/rabattkod. Där hittar du inte bara gratis kuponger & rabattkoder. Där finns det även samlade erbjudanden som är aktuella för tillfället.

> Få rabatt & erbjudanden vid köp av underkläder

  • Köp 7 par strumpor för 390 kr
  • Studentrabatt på 10%
  • Fri frakt på köp över 650 kr

Det är alltid bra att hitta kampanjer som kan hjälpa dig att köpa eller få kläder billigt & gratis online. Det kan spara dig massor av hundralappar. Det som är extra med med Hunkemöller är att de även har fri frakt för alla de som handlar över 650 kr. Detta är en form av erbjudande som kan hjälpa dig att avstå från avgifter för frakten.

OBS: Bilden är ett montage av bilder som är hämtade från Hunkemöllers hemsida.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *