Av Therese Alfredsson skrevs den november 14, 2020

Stora Black Friday rabatter, upp till 85% – Light in the Box

Den stora multibutiken Light in the Box har börjat sina Black Friday rabatter. De kommer ha stora delar av sitt stora sortiment på rea. Där hittar vi produkter som du kan shoppa med 85%.

Dessutom så kommer du att få rabatt kuponger gratis allt eftersom du lägger till varor i din varukorg. Desto mer du handlar för, desto mer rabatt får du. Mer om detta lite längre ner i texten. Det går verkligen att fynda billiga varor & saker på nätet inne hos denna butik.

> Handla på Black Friday rea & få rabatter hos LightintheBox

  • Black Friday rea upp till 85%
  • Få mer rabatt beroende på hur mycket du handlar
  • Butik med produkter från Kina

LightInTheBox är en sida där man kan köpa från Kina. Deras utbud består av kinesiska saker som man handlar hem billigt. Frakten och importen av dina varor kan ta längre tid en normalt. Det blir trots allt oftast billigare än om du köper från en svensk eller europeisk butik.

Vi känner självklart till att det inte är riktigt dags för Black Friday kampanjer & rabatter. Det är inte som verkar stoppa LightintheBox från att ha massor av erbjudanden inför. Det erbjudande som vi tipsar om här är gäller mellan 12-25 november. Du hittar all info på hur man använder deras rabatter på hemsidan. Väldigt enkelt och smidigt.

Din rabattkoder:

Här hittar du info kring vilka rabatter som du har när du handlar hos LightInTheBox.

  • Handla för 29 € = 3 € i rabatt – Använd koden: BF3
  • Handla för 59 € = 6 € – Använd koden: BF6
  • Handla för 99 € = 15 € – Använd koden: BF15
  • Handla för 149 € = 30 € – Använd koden: BF30
ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *