Av Therese Alfredsson skrevs den november 17, 2020

Spara +70% på parfym & skönthet – Black Friday rea

Här kommer ett tips om en butik som kommer sänka priset på parfymer, smink & hudvård. De lägger ut nya produkter på rea under varje dag fram tills Black Friday. Under deras Black Friday rea 2020 så kommer man ha hela utbudet som man då har lagt till.

Denna både parfym-, men även makeup butik på nätet som vi tipsar om är Parfym-Klick.se. Där kan man direkt från startsidan gå till deras stora Black Friday rea. Där kan du fynda billiga saker online i form av parfymer från kända varumärken. Bland märkena hittar vi Calvin Klein, Hugo Boss, Diesel, Gucci och Christian Dior. Spara upp till 60-70% som allra bäst.

> Köp parfymer & skönhetsprodukter på Black Friday rea

  • Spara 60-70%
  • Nya parfymer & skönhetsprodukter varje dag (Black Week)
  • Tjäna poäng vid alla köp

Erbjudandet gäller fram tills den Black Friday (den 27 november, 2020). Det är så mer som ett Black Week erbjudande. Kampanjen är en del av en höstrea som avslutar årstiden innan vi går mot jul & vinter. Detta är en högtid som på senare tid har blivit populär även i Sverige. Fenomenet Black Friday kommer ursprunligen från USA.

Under varje dag kommer utbudet växa. Det kan vara bra att uppdatera sig på sidan för att se om du hittar din favorit parfym billigt på rea. Det är inte det enda som kommer finnas i deras sortiment. På deras kampanjsida kan du även hitta andra produkter. Det är då lite hudvårdsprodukter, skönhetsproukter, eller smink & make up. Det går därför att kombinera många inköp för att göra dig fin till vardags eller på fest.

Som medlem kan du även tjäna poäng som ger dig fler rabatter och kampanjer. Du tjänar helt enkelt lite på att handla

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *