Av Therese Alfredsson skrevs den november 27, 2020

Smarta prylar till hemmet – 50% rabatt hos Shopido

Att köpa smarta saker till ditt hem är alltid kul. Ännu roligare är det att få dina prylar billigt. Därför bör du passa på att spara 50% av priserna hos Shopido. Där samlar man massor av smarta prylar för låga priser under deras vinterrea 2020. Ta en titt!

Med hjälp av rabattkoden ”BLACK” så kommer du direkt kunna spara 20% på alla produkter som du handlar. Sedan kan du kombinera den med de deras prylar som är nedsatta med upp till 50%.


> Prylar för 50% lägre pris + 20% i rabatt hos Shopido

  • Vinterrea under lång period
  • 20% rabatt under Black Week
  • Fri frakt på köp över 300 kr


Det finns idag flera prylbutiker på nätet som kan erbjuda stora delar av sitt utbud till låga pris. I flera fall så är det import av varor billigt från Kina som är anledningen till varför man kan pressa ner priserna. Det finns garanterat de prylar som kommer från Kina i deras utbud. Det kan vara positivt.

Som extra grädde på moset så kan du även njuta av att få dina saker med fri frakt. Överstiger du ditt totala pris över 300 kr så kommer Shopido stå för frakten av dina varor.

Vi tycker helt klart att det är ett härligt utbud som innehåller både roliga och smarta saker. Här kan du hitta en internetförstärkare, leksaker för hund & katt, eller varför handsprit inför vintern.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *