Av Therese Alfredsson skrevs den november 12, 2020

Rea på rock n roll kläder – Alltid 10% rabatt på första köp

Älskar du rock n roll? Då kan vi tipsa om en speciell kläbutik som erbjuder stora sortiment på rea – Dunken.se. Du kan dessutom köpa dina rock tröjor eller jackor ännu billigare med en rabatt. Som ny kund så kommer du direkt kunna hämta en gratis rabatt kupong som ger dig 10% på ditt totala köp.

Du behöver bara ta dig till butiken för att få fram ditt erbjudande. Du anmäler dig genom att bli medlem med din e-post adress. Sedan får du en rabatt till ditt konto automatiskt.

Dunken.se är en riktigt bra online shop & butik med kläder. Den passar främst dig som gillar hårdrock. Här kan du hitta mer tuffa kläder eller t-shirtar med rockband. Det är vanligt att beställa hem tröjor med Kiss, AC/DC, Iron Maiden, Gun’s n Roses eller Ramones.

> Spara pengar på rock n’ roll kläder hos Dunken.se

  • Kläder inom hårdrock, rock n’ roll, punk eller annan musik
  • Stort utbud på rea
  • Rabatt på 10% på ditt första köp

Att kunna köpa kläder billigt med hjälp av rabatter är självklart något vi alltid är på jakt efter. Vi tycker helt klart att denna butik svara upp till de kraven som vi har för att kvalificera sig in här på vår hemsida.

Om du handlar produkter till ett belopp upp till 800 kr så kommer du får fri frakt. Den ordinarie kostnaden för att leverera hem kläder till dig är 49 kr. Vilket inte är speciellt farligt, men en fördel att undvika när du shoppar.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *