Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 12, 2020

Rea på BH & underkläder – 3 för 2 hos Timarco

Just nu kan du få ett extra gratis par av underkläder eller BH hos Timarco. Hos Timarco har man under en lång tid satsat hårt på att erbjuda pressade priser på underkläder. Deras utbud har kläder till både damer och herrar. Det finns även kategorier speciellt anpassade för de familjer med barn.

Man kan nu beställa hem underkläder till hela familjen och få bra rabatt. Utöver deras rea på kläder som ger dig upp till 20% mindre i pris på utvalda BH & trosor – så har man flera erbjudanden med 3 för 2. Du väljer tre par underkläder som du vill köpa på nätet. Sedan kommer du att bara behöva betala för två av dom. Med andra ord så kommer du att få kläder gratis på köpet.

> Stor rea på underkläder hos Timarco – 3 för 2


  • timarco-kläder-outlet-reaKända märken som Sloggi, Calvin Klein, Björn Borg m.m. 
  • Stor premium outlet
  • Fri frakt

Det finns ett stort utbud för alla inne hos denna butik. Man har satsat mycket på att ha bra & gratis erbjudanden på saker som ofta får kunder att köpa mer än de har tänkt. Detta utan att det heller blir dyrt. Vi skulle säga att Timarco helt klart har billiga saker på nätet som de ständigt säljer till sina kunder.

Man kan även välja mellan flera stora varumärken när det kommer till underkläder. Du kan själv välja om du vill gå i komfortabla Sloggi-trosor, eller är med åt de trendiga hållet med Calvin Klein underkläder.

Det kommer även vara helt fri frakt för dig som beställer hem saker från Timarco.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *