Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 27, 2020

Rabattkupong på märkeskläder för nya kunder – Asos

Det florerar just i detta nu flera bra rabatter hos Asos som går att köpa märkeskläder på nätet för. Om du är ny kund som ska göra ditt första köp av kläder hos Asos så bjuds du på 15% rabatt. Detta är en form av välkomstbonus som du får för att testa att handla hos denna klädbutik på nätet. Obs: Gäller fram tills 9 november, 2020.

Utöver detta så har man även kläder billigt på rea & outlet. Detta gör att man redan innan man använder sin gratis kupong kan hitta erbjudanden som sparar pengar åt en.

Är du student så har Asos även skaffat fram en studentrabatt på kläder och mode. Detta är en sänkning av pris på dina klädesplagg med 10%. Vilket kan innebära mycket för någon som studerar men vill hålla sig fin.

> Handla märkeskläder med 15% rabatt & fri frakt

  • Adidas, Nike, Ellesse, Armani, Calvin Klien m.m.
  • Fri frakt & retur
  • Bra erbjudanden

Att bli behandlad bra som kund blir man verkligen hos Asos. Där kommer du att kunna få dina varor hemskickade gratis. Skulle du vilja byta – eller lämna tillbaka kläder igen så ingår även fri retur. På så vis erbjuds du att handla med fri frakt & retur på nätet. Vilket alltid är en bonus för dig som kund.

Asos är en butik som många har fått upp ögonen för. Här finns massor av märken som är populära inom modet. Dessutom håller man bra villkor och priser för sina kunder.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *