Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 28, 2020

Märkeskläder, skor, smink & klockor på 80% rea – Campadre

De senaste åren har vi sett en butik som samlar billiga märkeskläder för både dam & herr. Detta är Campadre som nu även hara lagt till produkter inom klockor, barnkläder, smycken, smink/makeup och inredning. Detta skapar ett stort utbud av billiga varor som säljs på nätet.

När vi surfar i på deras klädbutik på internet så kan vi ganska snabbt se deras stora och generösa erbjudanden. Just nu, och en bra bit framöver så kommer man ha stora delar av sitt sortiment på rea & outlet online. Detta innebär att det finns de kläder, skor, smink och klockor som just ny kan köpas för 80% lägre pris.

Campadre har många kända märken inom de kategorier som de säljer saker ifrån. Många av dessa varor kan man pressa priset på med hjälp av rabatter. Inte minst så är det populärt att köpa skor billigt under rea-perioder.

> Handla saker på rea upp till 80% – Campadre

  • Märkeskläder, skor, smycken, klockor, smink & hudvård
  • Massor av varor på rea
  • Fri frakt på köp över 400 kr

En annan fördel med att handla sina varor hos Campadre är att du kan få fri frakt & retur av leveransen av dina t.ex. kläder. Detta är när du samlar ihop en total slutsumma över 400 kr. Detta går enkelt att göra med tanke på deras väldigt stora utbud av populära varor.

Kolla in deras utbud för att snabbt kunna få dina saker hemskickade till dig. Det kommer med stor sannolikhet finnas produkter på rea året om inne hos Campadre. Med ett så stort utbud finns det alltid saker som måste rensas från lagren.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *