Köp smink & få gratis gåva – Värde 660 kr

Inne hos NordicFeel så kommer de att erbjuda sina kunder en gåva. Köper du två foundations från Sensai, kommer du att få en välfylld necessär på köpet. Värdet på denna gratis gåva är hela 660 kr.

Sensai har nyligen lanserat sin nya serie med make-up. Serien går under namnet “Skin dressed in light” och innehåller en intressant blandning med foundations. Det är dessa sminkprodukter som du bör köpa. Då kommer du inte bara få testa nya foundations utan även få hem en gåva.

nordic-feel-gratis-gåvaHämta din gåva hos NordicFeel


  • Köp foundations – Få en välfylld necessär
  • Värde 660 kr
  • Produkter från Sensai

Fler gåvor!

Det finns även en annan gåva som finns hos NordicFeel. Detta erbjudande gäller ett grymt bra hudvårdskit från Decléor. Värdet för denna gratis gåva som du får på köpet är hela 475 kr. Vilket innebär att du kan få hela 1000 kr gratis i gåvor med smink och hudvård.

För att få ta del av ett hudvårdskit så behöver du även här köpa produkter från en speciell och unik serie. Handla produkter från “Decléor Hydra Floral White Petal. med varumärket Decléor.” Få sedan både dina inköp och värdefulla och gratis gåvor & saker online.

Det finns inget speciellt slutdatum för när NordicFeel kommer att sluta dela ut dessa gåvor. De har själva skrivit ut att kampanjerna gäller så långt lagret räcker.

Därför är det smart om du passar på nu. Är du intresserad av att få hem nya produkter från ett välkänt varumärke inom smink och kosmetika. Då är faktiskt detta erbjudande alldeles för bra för att missa.

Rabatter hos sminkbutiken

Det är inte bara gåvor som du kan hitta inne hos NordicFeel. Skulle inte några av dessa gåvor tilltala dig tillräckligt mycket, då kan du iställer använda någon av deras rabatter.

Självklart så har NordicFeel ett stort utbud med billigt smink på rea, eller med rabatter. Just nu tycker vi oss finna en kampanj där du kan få 10% rabatt på smink & make-up i “Idolbutiken”. Det är ett nytt koncept som är skapat efter att NordicFeel blev huvudsponsor för musiktävlingen Idol på TV4.

NordicFeel är en av de billiga sminkbutiker som hela tiden pressar ner sina priser med rabatter & kuponger på nätet. Perfekt för din shopping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *