Av Therese Alfredsson skrevs den november 26, 2020

Kläder för barn, baby & föräldrar – Black Friday hos Cubus

Under Black Friday-helgen så kommer Cubus fortsätta sin stora outlet på mode och kläder. Du kommer kunna spara upp till 40% på allt inne hos denna klädbutik. Det innebär att du kan köpa billga barnkläder eller kläder till dig själv som förälder. Det finns alternativ även för dig som är gravid och väntar utökning.

All information om Cubus Black Friday 2020 erbjudande hittar du på deras hemsida. Där kan du se vilka erbjudanden som gäller under helgen. Framför allt under vilka tider och dagar det gäller. Att fynda billiga barn- & baby kläder är perfekt att göra under utförsäljningar.


> Rea på billiga kläder för barn, bebisar & föräldrar – Upp till 40%

  • Populära kläder för barn & bebisar
  • Upp till 40% på allt!
  • Bli medlem hos Cubus Friends – få fri frakt & 10% rabatt

Det är många som kommer vara på jakt efter billiga prylar & produkter under Black Friday 2020. Det gäller att man har klart för sig vad man ska köpa till familjen. Sedan är det enkelt att hitta till kampanjer under just denna dagen.

Om du blir medlem hos Cubus så kommer du även att få kupong med rabatt på 10%. Den kan du använda på ditt allra första köp i butiken. Du får dessutom fri frakt på alla dina framtida inköp från denna klädbutik. Det skadar aldrig att vara medlem om du planerar mer än ett enda beställning.

OBS: Detta är ett tidsbegränsat erbjudande. När kampanjen är aktiv finns klar info på deras startsida.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *