Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 21, 2020

Få gratis simkort & fri surf till mobilen

I Sverige är det idag många som känner fördelarna att ha ett gratis simkort eller abonnemang där fri surf ingår. I flera fall märker man att surfen kan bli ganska dyr om man inte har gratis surf inkopplat.

Ett företag som verkligen hjälper dig att att pressa ner priset för din mobiltelefon är Katshing. Där kommer du kunna beställa gratis sim kort – eller köpa billiga mobilabonnemag där gratis surf ingår.

Du kan navigera dig enkelt genom att ta dig viadre på deras hemsida. I menyn så kan du hitta till gratis mobil simkort om detta intresserar dig. Direkt på hemsidan kan du även se de olika abonnemangen som du kan köpa – för att få kostnadsfri & gratis surf till din mobil. Det finns heller ingen bidningstid som du knyter dig till.

> Få gratis simkort & fri surf till mobilen

  • Mål att hela Sverige ska ha gratis surf
  • Fria samtal & SMS
  • Ingen bidningstid

Det kan vara svårt att veta vilket abonnemang eller simkort som är det bästa för just dig. Det bästa är att jämföra några olika erbjudanden som inte sällan är gratis erbjudanden online. Detta för att skapa dig en bild om vad du behöver och vilka fördelar & nackdelar det finns för olika mobilabonnemang.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *