Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 14, 2020

Få gratis gåvor på köpet av linser/glasögon – Lentiamo

Om du köper kontaktliser till dina ögon varje månad så rekommenderar vi dig att byta till Lentiamo. De har nämligen en form av bonussystem när du som medlem handlar linser eller glasögon på nätet.

Detta bonussystem ser till att du får poäng för varje gång du handlar i deras butik. Du kan enkelt och tydligt se hur många bonuspoäng som du får för varje vara som du handlar.

Dessa bonuspoäng använder du sedan för att få saker gratis hemskickade till dig. Du kan normalt vis välja mellan flera 50-tal produkter. Dessa gratis produkter är inte bara inom glasögon, linser, solglasögon m.m. Det finns även andra gåvor så som godis, inredning, och andra smarta prylar.

> Få gåvor i bonussystemet hos Lentiamo

  • Välj bland massor av produkter att få gratis
  • Handla linser & glasögon på rea
  • Fri frakt på order över 700 kr

Att handla ofta på en hemsida som erbjuder bonusar & belöningar för sina kunder är något vi rekommenderar. När det handlar om produkter som har en ständig åtgång, så kan det löna sig mycket. Ett bonussystem känner du säkert igen från andra butiker. Inte minst när du handlar mat.

Det kommer även finnas med fri frakt om du vill göra en stor beställning på över 700 kr. Det kanske passar den familj som har flera personer som behöver glasögon. linser m.m.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *