Av Therese Alfredsson skrevs den november 16, 2020

Erbjudande på Lindex – Studentrabatt 10%

Om du är student så kommer det finns en rabatt för dig hos Lindex. Där kommer alla som kan verifiera sitt studentkort hos Mecenat få 10% billigare köp av kläder, barnkläder eller andra produkter som finns online hos Lindex.

I många årtioende har Lindex varit en klädbutik som finns med i gatubilden av en galleria eller ett centrum. Man har ett hundratals affärer runt om i Sverige. Oavsett om du kan köpa saker billigt via butik eller på nätet så kommer din studentrabatt finnas erbjudande.

> Köp kläder med studentrabatt hos Lindex

  • Populär och välkänd butik
  • Stort utbud av underkläder, barnkläder, trosor, BHar och mode
  • Fördelaktiga erbjudanden & kampanjer

Utbudet som du får inne hos Lindex kommer främst vara anpassat till kläder för damer och till barn. De har massor av billiga barnkläder på nätet som du kan köpa hem. Oftast finns det på-köpet-erbjudanden som låter dig handla t.ex. 3 klädesplagg för priset av 2. Faktum är att du kan handla för hela familjen inne hos Lindex. De har även herrkläder. Även om butikens utbud i den kategorin är något mindre.

Det är alltid fri retur hos Lindex. Blir du inte nöjd med det som du har beställt hem från nätet så kan du enkelt skicka tillbaka det till affären. Frakten kommer vara helt gratis om du väljer att handla för en summa över 249 kr.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *