Av Therese Alfredsson skrevs den november 18, 2020

EMP shop har Black Week – Prylar, skor & mode

Om du inte kan hålla dig hela vägen till Black Friday så kan man smygstarta med Black Week erbjudanden. Det kan man göra hos EMP shop. En butik som både har kläder till killar och tjejer. Utöver massor av klädesplagg så kan man fynda häftiga skor från t.ex. Vans.

För att använda ditt erbjudande inne hos EMP shop så behöver du använda en rabattkupong online. Denna kod kommer du kunna hitta på deras skobutik eller inne hos oss. Du använder den när du ska köpa dina varor på Black Friday rabatt & outlet på 50%.

Rabattkod att använda: OFF50

> Få 50% på produkter från EMP Shop under Black Week

  • Köp två varor – få 50% på din andra vara med rabattkupong
  • Coola kläder!
  • Ytterligare 10% rabatt om du anmäler dig till deras nyhetsbrev

Detta är bra erbjudanden, och det förväntas bara bli bättre ju närmare Black Friday som vi kommer. De har dessutom redan börja putsa på deras vinter & jul rea. Det finns redan lite banners och erbjudanden med jultröjor m.m.

Det är ett väldigt roligt utbud av saker som kan köpa billigt på nätet inne hos denna butik. Den är fylld med roliga och coola kläder. Den finns även ett stort utbud av skor. Det är en butik som dessutom tillgodoser hela familjen. Alla kan handla här oavsett om man är dam, herr eller barn.

Man har inte bara saker som man kan ha på sig. Man kan även köpa hem prylar till hemmet. Det går att hitta lite av det mesta i deras nätbutik.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *