Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 23, 2020

Bonustrappa – Stora rabatter på smink & parfym

Om du vill köpa billigt make-up eller parfym så finns det en sida vi verkligen kan tipsa om. Detta är Tigoo som nu bjuder på stora rabatter för alla de som samlar större köp hos denna sminkbutik online.

Det kna vara smart att samla alla dina köp av smink och parfymer på en och samma gång. Tigoo har nämligen en bonustrappa som kommer att belöna dig med rabatter. Detta beroende på hur mycket du vill handla för. Erbjudandena som finns på deras sminkbutik på nätet är otroligt fördelaktiga att ta del av.

Hos Tigoo hittar du tall massor av kända och populära märken när det kommer till smink, parfymer och hudvård. Du hittar flera produkter från stora märken som Dior, Dolce & Gabbana, Hugo Boss och Lancome.

> Fynda billig make-up & parfymer med bonus

  • Bonusbelöning på köp
  • Fri frakt vid köp av två varor
  • Alltid billiga priser!

Alla som handlar produkter hos Tigoo kommer även att få sina saker hemskickade via en fri frakt. Detta enbart om du väljer att handla minst 2 produkter från deras sortiment av billigt & gratis smink online. Det fungerar även fint om du istället skulle köpa parfymer billigt från deras nätbutik.

Vi är helt övertygade om att du hittar bra saker att köpa hem från deras hemsida. Man kan spendera ganska mycket tid med att gå igenom hela deras utbud av varor.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *