Av Therese Alfredsson skrevs den november 25, 2020

Beställ tester av parfymer för kvinnor & män – Bloomify

Du kan just nu få hem tester och prover av parfymer inne hos Bloomify. Där har man ett sortiment av produkter som man kan beställa till oerhört låga priser. Dessa testprodukter kommer inte vara använda eller ha öppnade förpackningar. Däremot så kan det finnas en etikett på förpackningen med texten ”test” eller ”varuprov”.

De säljer nämligen väldigt billiga parfymer med ett nedsatt pris. Detta är parfymer som annars skulle används som ett varuprov gratis. Oftast till för fysiska butiker som vill locka till nya köp. Man kan kalla detta för en form av outlet på nätet där man säljer av ett utbud av tester.


> Beställ hem tester & prover av parfym – Bloomify

  • Få otroligt billiga priser genom att köpa testers
  • Parfymer både till män och kvinnor
  • Få 25 kr rabatt på första köpet av smink, parfym & hudvård

Det är ganska många parfymbutiker online som erbjuder sina kunder att beställa hem varuprover eller testprodukter. Det är framför allt vanligt att erbjuda denna typ av prover inom parfym, hudvård eller smink. Alla dessa kategorierna säljer man mycket billigt inne hos Bloomify. Det finns helt klart något för alla!

Det erbjudande som vi tipsar om är inte ett litet varuprov. Du kommer få en stor flaska med din parfym. Det enda som är skillnaden var att produkten egentligen tillverkades för att vara ett test. Den stora skillnaden är dock priset. Du kan spara många hundralappar genom att beställa parfymer som tester.

Det finns dessvärre inget gratis & billigt smink på nätet som du kan beställa hem från Bloomify som testprodukter. Det finns dock andra rabatter och reor som kan hjälpa dig att komma ner i pris för make up.

ANNONS:

En reaktion på ”Beställ tester av parfymer för kvinnor & män – Bloomify

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *