Av Therese Alfredsson skrevs den november 21, 2020

Beauty Pick – nästan 90% rea på parfym, kläder & inredning

Hos Campadre så finns det nu massor av varor på med stora rabatter. Vi hittar något som kallas ”Beauty Picks” och är saker man får för kraftiga rabatter. Just nu hittar vi parfymer, hudvård, inredning, och kläder som du kan få för 87% på rea. De uppdaterar dagligen med nya billiga saker & produkter bland deras kampanjer.

Detta är helt klart något som bröstar upp sig mot andra hemsidors stora reor under Black Week/Black Friday. Många outlets på nätet ser väldigt annorlunda ut. Här kan du varje dag uppdatera dig med nya produkter. Andra webshops & butiker kan istället ha rabatter så långt lagret räcker.


> Spara upp till 87% med Beauty Picks hos Campadre

  • Boxar med nya produkter varje dag med stor rea – Upp till 87%
  • Allt inom parfymer, herrkläder, damkläder, inredning, skor, hudvård, smink & klockor.
  • Över 1000 olika & kända märken

Dessa erbjudanden är alltid väldigt bra att ta del av. Du kan hitta boxar och goodiebags som du får hem till ett mycket billigt pris. Många av dessa produkter kan nästintill skickas ut som gratis prover med hudvård, smink & parfymer. Med en rea som kommer dra av 87% av det totala priset. Då kan du nästan förstå att det blir inte mycket pengar alls kvar att betala i kassan. Dessa Beauty Picks erbjuds till alla medlemmar inne hos butiken. Detta kommer hålla på under både Black Week och hela den vinterrea 2020 som kommer.

Campadre är verkligen en stor butik som samlar det mesta inom skönhetsprodukter, accessoarer, och mode. Det vår verkligen att hitta bra erbjudanden att få hem. Dessutom så stundar deras Black Friday snart också.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *