Köp leksaker – Få bonus & presentkort

Leksaksjätten är en nätbutik som har riktat in sig på att sälja leksaker. Hos leksaksbutiken hittar du ett stort sortiment att shoppa och välja mellan. Butiken erbjuder både flashiga och billiga leksaker till rebatterade priser. Leksaksjätten erbjuder dig även att få gratis presentkort och bonuspengar. Handlar du hos butiken, så får du pengar tillbaka. Det är ett bra sätt att komma billigt undan när du handlar leksaker till dina barn på nätet.

leksaksjatten-leksaker-billigt-gratis-presentkort
Till leksaksbutiken!

Handla & få bonus på dina köp hos Leksaksjätten


  • Få gratis presentkort på leksaker när du handlar
  • Bra leveranser
  • Allt bra erbjudanden i deras fyndhörna

Gratis presentkort

Om du vill få tillbaka pengar på nätet när du handlar är Leksaksjätten ett bra alternativ. Du köper billiga leksaker till ditt barn. Sedan kommer du att belönas med poäng i deras lojalitetsprogram. Dessa poäng kan du sedan förvandla till presentkort. Nedan hittar du en liten tabell. I tabellen ser du hur mycket pengar du kan spara genom alla köp av leksaker du gör. Under en barndom så kan leksakerna bli många, och att spara pengar är alltid en bra idé.

2000 poäng (kronor) ger ett presentkort på 100kr
4000 poäng (kronor) ger ett presentkort på 250kr
8000 poäng (kronor) ger ett presentkort på 600kr

Leksaksbutiker

Det är inte bara Leksaksjätten som har bra erbjudanden på leksaker online. Det finns gott om bra leksaksbutiker på nätet som du kan välja mellan. Vi har valt att samla några tips på de bästa leksaksbutikerna enligt oss. Där kan du snabbt hitta till de med bäst leveranser, billigast leksaker och snabbast kundsupport. Vi fungerar som en guide för dig, och hoppas vi kan hjälpa dig hitta rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *