Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 27, 2020

Tävla & vinn en gratis godisbox

Det finns just nu en tävling på nätet som låter dig vinna gratis godis. Du kommer kunna tävla inne hos Godisboxen.se. Detta är en tävling som verkar finnas till varje vecka. Självklart med nya vinnare varje gång.

För att vara med att tävla så behöver du först klicka dig in till deras godisbutik på nätet. Därefter så kommer du kunna välja att beställa hem en godisbox som kläds av ett bildmotiv. Skulle du skicka in en den bästa/roligaste/sötaste bilden som de utser varje vecka så kommer du att bli kontaktad. Därefter så kommer du att få en gratis godisbox – precis en sådan som du beställde. Det innebär att du kan få två godisboxar när du bara beställer en enda.

Detta är en gratis tävling på nätet som enbart kräver att du köper en godisbox med motiv. Det finns inga kostnader som krävs extra för att anmäla sig till tävlingen.

> Vinn en gratis godisbox – Skicka in bästa bild

  • Roliga boxar med godis för jul, födelsedag, högtid eller bröllop
  • Massor av samlade goodiebags
  • Tävlingar & bra erbjudanden

Tävlingen som just nu finns att delta i kommer du enkelt kunna hitta på hemsidan. Scrolla bara ner lite grann för att till slut hitta all information som krävs för denna tävling.

Inne hos Godixboxen så kommer du kunna hitta massor av fina presenter att ge bort till någon annan, eller till dig själv. De är alla prisvärda och kan innehålla mer saker än bara godis. Det kan även vara biobiljetter, trisslotter eller andra roliga prylar.

Oroa dig heller inte över fraktpriser. Det kommer att ingå en fri frakt när du ska få godis ock läsk billigt & gratis online. Det är ytterligare en stor fördel att välja Godisboxen nästa gång du ska köpa en present till en i din närhet.

ANNONS:

2 reaktioner på ”Tävla & vinn en gratis godisbox

  1. Hej skulle jätte gärna vilja vinna denna då det är något att stoppa i magen har inte pengar till något, så detta skulle inte vara fel och kommer också kunna ge pappa lite i farsdagspresent

  2. Hej skulle jätte gärna vinna en av era boxar har inte pengar och har aldrig vunnit och det är corona kan inte åka till affären nu och köpa godis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *