Av Therese Alfredsson skrevs den november 1, 2020

Köp hudvård billigt från apotek – få saker på köpet

Behöver du handla saker från ett apotek på nätet så finns det nu erbjudanden & kampanjer som låter dig få produkter på köpet. Hos Apotek Hjärtat så har man just nu en lång rad olika kampanjer. Dessa innebär att du får extra varor på köpet eller rabatter på utvalda produkter.

Du hittar alla kampanjer inom hudvård, smink och läkemedel enkelt inne hos Apotek Hjärtat. Gå in i deras huvudmeny och klicka på fliken ”alla kampanjer” för att se vilka som just nu finns. Vi kan ge dig några tips här nedanför.

3 ACO-produkter för 2

Vi kan bl.a. tipsa dig om att köpa 3 hudvårdsprodukter från ACO och få den billigaste varan gratis. Detta gäller fram tills den 23 november, 2020.

Få gratis gåva när du handlar hudvård från Dermalogica

Ett annat tips är köpa hudlotion eller hudvård från Dermalogica. Där kommer det att ingå en Dermalogica Special Cleansing Gel 50 ml på köpet av den produkt från samma varumärke som du väljer. Detta kan ses som gratis prover & testprodukter av ett nytt märke. Observera att detta erbjudande är aktivt fram tills den 8 november, 2020.

Handdesinfektion: 2 för 1

I dessa corona-tider så har det aldrig sålts så mycket handsprit och desinfektionsmedel som nu. Man kan även få en flaska på köpet när man lägger till handsprit i varukorgen. Detta gratis erbjudande kommer att vara igång så långt lagret räcker.

> Få gåvor på köpet när du handlar hos Apotek Hjärtat

  • Stort utbud inom hudvård, läkemedel, smink och mycket mer
  • Fri frakt på köp över 99 kr
  • Massor av kampanjer

Vi kan just nu inte hitta någon kampanj som ger dig gratis smink & makeup på köpet av andra produkter, utan det handlar främst om hudvård. Så som bodylotion, anti-age krämer eller hudoljor.

Det innebär naturligtvis inte att det aldrig kommer att komma denna typ av erbjudanden hos Apotek Hjärtat vid ett senare tillfälle. Det är alltid bra att hålla sig uppdaterad. Detta kan man göra genom att bli medlem hos butiken. Då kommer man direkt få mail om kampanjer som florerar på hemsidan. Det finns även de produkter som säljs extra billigt för medlemmarna. Dessutom har man tidigare kunnat vara med i tävlingar på nätet & vinna saker. Det är många fördelar helt enkelt med att ha ett medlemskap hos Apotek Hjärtat.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *