Av Therese Alfredsson skrevs den november 14, 2020

Gratis ögonskugga från Isadora Make Up – värde 129 kr

Många av våra läsare hör av sig om att få tips på gratis smink. Nu kan vi äntligen ge dig ett förslag på att beställa hem gratis make up från Isadora. Detta är en kampanj som ger dig en ögonskugga utan kostnad.

Erbjudandet kommer du att kunna hämta inne hos Buyersclub. En sida som ständigt ger bort produkter gratis till sina medlemmar.

> Få gratis make up – Ögonskugga från Isadora, värde 129 kr

  • Välj mellan nya gratis produkter varje månad hos BuyersClub
  • Massor av storslagna erbjudanden
  • Isadoras ögonskugga delas ut tills lagret räcker

Att hitta erbjudanden där man kan få hem gratis smink & make up på nätet är ganska ovanligt. Speciellt under dessa omständigheterna. I flera fall så kan sminkbutiker online dela ut andra erbjudande. Det kan då röra sig om på-köpet-erbjudanden eller de gratis prover & testprodukter av make up som delas ut i små portioner.

Det är egentligen bara denna kampanjen just nu vart vi kan se att en hel produkt bara delas ut. BuyersClub har ett speciellt sätt för att belöna sina medlemmar med riktigt bra och sjysta saker. I deras utbud med gratissaker så hittar man även strumport, hårvård, mobilladdare eller andra roliga prylar.

Den produkt som nu går att hämta ut från Isadora är helt klart värt det. Den är värd 129 kr, och är därför en av de mer värdefulla produkter som du kan hämta hem gratis just nu.

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *