Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 12, 2020

Få gratis välkomstgåva + 300 kr rabatt på Linas Matkasse

Är du också trött på att gå till butiken för att bära hem mat? Varför då inte beställa din mat online via Linas Matkasse? De tar emot din beställning och skickar sedan maten till din dörr. Smart, va?

Du kommer nu att kunna välja mellan tre olika gåvor när du blir nya medlem hos Linas Matkasse. Du kan välja 1 av 3 gåvor som erbjuds till nya kunder. De gratis gåvor du kan välja mellan är följande:

  • Kosta Boda-glas BRUK, 10 pack (värde 1490 kr)
  • Rörstrand Swedish Grace muggar, 4 pack (värde 596 kr)
  • Sagaform Knivset (värde 795 kr)

> Få gratis gåva + 300 kr rabatt på matkassar


linas-matkasse-gratis-gåva-rabattDu som vill ta emot gåvan och testa på Linas Matkasse kommer även att få 300 kr i rabatt. Erbjudandet kommer att gälla på totalt två matkassar. Vilket innebär att du kommer att få 150 kr rabatt på vadera matkasse som du beställer.

Det är verkligen en toppenbra tajming för dig att bli medlem hos Linas Matkasse. Vi lever i tider då det kan vara bra att undvika mataffären, och använda sig hellre av matbutiker online som även har billig & gratis mat att kunna leverera hem till dig.

Villkor: Erbjudandet gäller endast nya kunder. När du har beställt din andra matkasse skickas det ett mejl med en värdekod som du använder för att hämta din gåva. Du använder koden här: https://linaspremier.morot.co/

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *