Av Therese Alfredsson skrevs den oktober 17, 2020

Få gåvor på köpet av tidningar – Tidningskungen

Det är ganska vanligt att vi hittar gratis tips som innebär gåvor på köpet av olika saker online. Att beställa tidningar på internet kan leda till en bra prenumeration och att du får hem fina presenter på samma gång.

Detta kan ses som att man köper tidningar som ett paketköp tillsammans med de produkter som man erbjuder extra. Vi hittar flera sjysta erbjudanden där du kan beställa hem tidningar via en prenumeration & få hem grejer gratis på nätet.

Det är även en kraftig rea på dessa paketen. De mest rebatterade priserna kan komma upp i cirka 90% rea online. Vilket innebär helt klart ett billigt pris på prenumerationer.

Vi kommer lista några av de bästa erbjudanden som finns hos Tidningskungen. Du kan hitta vilka gåvor som ingår i samma paket här. Det finns ingen närmare information om när dessa erbjudanden med gåvor upphör.

erbjudanden på köpet

> Få gåvor på köpet av tidningar

  • 12 nummer av Ica Kurrien + Serum & Ansiktskräm från Oriflame (92% rea) – 129 kr
  • 10 nummer av Hemmets Journal + Sjal & klocka (82% rea) – 149 kr
  • 5 nummer av Bamse + Bamse gympapåse eller Bamse gosedjur (54% rea) – 199 kr

Man kan tro att Tidningskungen endast har olika prenumenationer på tidningar. Här kan du även hitta billiga leksaker för barn på rea. Även streamingstjänster är något de erbjuder abonnemang för. Det finns helt enkelt lite av det ena och det andra hos denna tidningsbutik på nätet.

Vi tycker om denna typ av erbjudanden som innebär både reapriser och där det även ingår en gåva/produkt gratis eller på köpet. Det intresserar oss som hela tiden försöker hitta det som är gratis på nätet. Tidningskungen är helt klart en butik som är värd ett besök!

ANNONS:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *